Silmäasema_RGB

Haluatko työskennellä laadukkaiden näkemisen merkkituotteiden parissa sekä saada mahdollisuuden kehittyä urallasi myynnin ammattilaiseksi? Suomen johtava näkemisen ja silmäterveyden toimija Silmäasema etsii SINUA uskaltava, rohkea, ratkaisukeskeinen ja kehityshaluinen MYYJÄ löytämään asiakkailleen yksilölliset näkemisen ratkaisut!

KATSO AVOIMET TYÖPAIKAT

Johtava näkemisen ja silmäterveyden toimija!

Jo yli 45 vuoden ajan Silmäasema on tarjonnut suomalaisille näkemisen ja silmäterveyden tuotteita ja palveluita tavoitteenamme tehdä suomalaisten silmistä maailman onnellisimmat. Meiltä asiakas saa paitsi silmälasit, aurinkolasit ja piilolinssit, myös silmälääkärin ja silmäsairaalan palvelut sekä silmäleikkaukset.

Meillä onnellisten silmien eteen tekee töitä yli tuhat näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista noin 130 myymälässä sekä 16 silmäsairaalassa ympäri Suomen.

"Tavoitteena maailman onnellisimmat silmät."

HubSpot Video

VOISIKO TÄSSÄ OLLA SEURAAVA URASUUNTASI?

Silmäasema työnantajana:

Silmaasema-0257-1-1

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn merkkituotteita myyvän erikoiskaupan ja ammattitaitoisten terveyspalveluiden parissa.

Koulutamme sinusta optisen alan ammattilaisen mm. Silmäasema Akatemian kursseilla ja koulutuskiertueilla, unohtamatta kattavaa perehdytysohjelmaamme!

Taulukkopalkan lisäksi palkitsemme onnistumisista tuntuvilla bonuksilla ja saat käyttöösi suuren konsernin alennukset ja -edut (esim. alennukset silmälaseista ja Coronarian palveluista sekä Smartum- ja hammashoitoedun).

Lupaamme työn tueksi tiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen sekä optimaalisen työympäristön kehittyä myös myyjänä.

VOISIKO oPTISEN mYYJÄN tYÖ SILMÄASEMALLA oLLA uRASI sEURAAVA aSKEL?

Katso oman paikkakuntasi avoimet työpaikat ja jätä hakemuksesi jo tänään.

StaffPoint Oy toimii Silmäaseman rekrytointikumppanina.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme.

Löytyykö sinulta aiempaa kokemusta optiikan alasta?

 

KLIKKAA ITSESI TYÖNHAUN PIKAKAISTALLE