Stockmannin joulukausi lähestyy 

Haussa nyt työntekijöitä lahjapuotiin ja lahjapakkaamoon

🎄

 HAE mukaan Stockan  joulusesonkiin

Tule työntekijäksi Stockmannin joulupuotiin

Etsimme nyt juuri sinua joulukauden kausiapulaiseksi, myyjän tehtävään Stockmannin joulupuotiin. Stockmannin omat joulupuodit esittelevät joulun maistuvimmat herkut, kauneimmat koristeet sekä upeimmat jouluvalot. Joulupuodissa fiilistellään upeaa joulutunnelmaa ja tarjoillaan runsaasti lahjaideoita.

Oletko jouluihminen ja leimahdat liekkeihin kuullessasi kauden ensimmäiset joululaulut? Onko sinulla mahdollisuus sitoutua koko joulusesongin ajaksi joustavaan työskentelyyn eri työvuoroissa tavaratalojen aukioloaikojen mukaisesti?

Jos löysit kuvauksesta itsesi, lue lisää tehtävästä ja laita meille hakemuksesi!

Tervetuloa mukaan Stockan joulusesonkiin💝

 

PKS - HAE

Tampere - HAE

Turku - HAE

 

Stockmann_joulupuoti_1080x1080
stockmann_joulupakkaaja_1080x1080

Etsimme lahjapakkaajia/ kassamyyjiä 

Etsimme nyt joulukauden kausiapulaisia lahjapakkaajan tehtävään Stockmann tavaratalon lahjapakkaamoon.

Otatko jouluvalot esiin jo marraskuun alussa? Oletko näppärä käsistäsi ja taiot vaivattomasti haastavimmatkin esineet siististi lahjapaperiin?

Hienoa, sillä etsimme juuri sinua! Tule Stockmannin joulutiimiin viimeistelemään hyvän mielen jouluostokset.

Stockmann tavaratalojen lahjapakkaamot aukeavat marraskuun lopussa ja pakkaamon jouluapulaiset pakkaavat joulun parhaat paketit Stockmannin lahjapaperiin. Työtehtäviin kuuluu tarvittaessa myös kassatyöskentelyä.

Lue lisää tehtävästä ja laita hakemuksesi meille jo tänään!

Tule osaksi Stockmannin joulutiimiä 🎁

 

PKS - HAE

Tampere - HAE

Turku - HAE

 

Oletko ollut aiemmin töissä Stockmannilla? 

Jos olet jo aikaisemmin työskennellyt Stockmannilla, hae tästä: Valmiit osaajat

Rekisteröidy hakijaksi oheisesta linkistä ja jätä CV:si sekä hakemuksesi järjestelmäämme jo tänään tai viimeistään 31.10. Kerrothan mahdollisimman huolellisesti käytettävyydestäsi tehtävään ja mainitse hakemuksessasi myös, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Emilia Tylli  (044 420 4352) / emilia.tylli@staffpoint.fi.

Kaupan ala muuttuu kiihtyvää tahtia ja Stockmann rakentaa määrätietoisesti uutta suuntaa monikanavaisena urbaanin tyylin ostospaikkana. Kestävä laatu, ainutlaatuinen valikoima, inspiroiva ostosympäristö ja maailmanluokan asiakaskokemus kaikissa kohtaamispaikoissamme ovat tärkeimpiä menestystekijöitämme.

Niiden takana on motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö, hyvä työpaikka ja mahdollistava kulttuuri. Tutustu stockalaisiin ja heidän työhönsä seuraamalla sosiaalisessa mediassa tunnisteita #stockmannstaff  ja #meidänstocka.

 

Lue tarkemmin tehtävistä ja jätä hakemuksesi jo tänään!

StaffPoint toimii Stockmannin rekrytointikumppanina.

 HAE mukaan Stockan  joulusesonkiin

Tule osaksi Stockan joulua!

 

26128851615_d28fa64630_o