Stockmannin Hullut Päivät lähestyy 

Haussa nyt tekijät tavarataloihin ja logistiikkakeskukseen

Hae töihin Hulluille Päiville

Tule Hullujen Päivien työntekijäksi Stockmannin tavarataloihin

Huhuu! Haluatko haastaa itsesi syksyn odotetuimmassa tapahtumassa? Oletko rohkea heittäytyjä, ahkera puurtaja ja iloinen asiakaspalvelija?

Etsimme nyt juuri sinua Hullujen Päivien työntekijäksi Stockmannin tavarataloihin. 
Kaipaamme reippaita myyjiä eri osastoille.

Olet kuin kotonasi super-vauhdikkaissa työpäivissä ja palvelutasosi pysyy aurinkoisena
 kiireisen kampanjankin aikana! Etsimme työntekijöitä, joilla on mahdollisuus sitoutua Hullujen Päivien ajaksi joustavaan työskentelyyn. Lisäksi voit jäädä Stockmannin työntekijäpooliimme, saada vuorotarjouksia avoimista työvuoroista ja työllistyä määräaikaiseen joulusesongin työhön!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää asiakaspalvelutaitosi syksyn Hullujen Päivien hulinassa! Saat työhön kattavan kassaperehdytyksen ja unohtumattoman työkokemuksen vilskeen keskeltä.

Työsuhteesi muodostuu StaffPointille ja palkkasi määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaan.

Hae heti ja tule mukaan loistotiimiimme! 

 

Hae töihin Hulluille Päiville

 

tekstibanneri-hullarit_tavaratalo

Oletko ollut aiemmin töissä Hulluilla Päivillä? 

Jos olet jo Hullujen Päivien vanha konkari, hae tästä: Valmiit osaajat

Rekisteröidy hakijaksi oheisesta linkistä ja jätä CV:si sekä hakemuksesi järjestelmäämme jo tänään tai viimeistään 4.9. Kerrothan mahdollisimman huolellisesti käytettävyydestäsi tehtävään ja mainitse hakemuksessasi myös, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Emilia Tylli  (044 420 4352) / emilia.tylli@staffpoint.fi.

banneri-hullarit-verkkok.Stock

Etsimme verkkokaupan pakkaajia ja keräilijöitä 

Haluatko olla osana tapahtumien keskipistettä? Tule vauhdikkaaseen joukkoomme Stockmannin Jusslaan tekemään Hullujen Päivien verkkokauppaa!

Työssäsi pakkaat Stockmannin merkkituotteita, jotka lähtevät eteenpäin verkkokaupan asiakkaille sekä Stockmannin tavarataloihin. Työssä menestyminen edellyttää taitoa pakata lähtevät tuotteet huolellisesti, mutta ripeästi – paketin kaunista ulkonäköä unohtamatta. 🎀

Työtehtäviin voi kuulua myös mm. keräilyä ja lajittelua.

Olet etsimämme työntekijä, mikäli työmotivaatiosi ja tarkkuutesi ovat huippuluokkaa etkä säikähdä rutiininomaisiakaan työtehtäviä. Työvuorot sijoittuvat pääosin ma-pe klo 7–23 välille, mutta sesonkiaikana myös yö- ja viikonloppuvuorot ovat mahdollisia.

Laita hakemuksesi jo tänään!

Hae työpaikkaa

Rekisteröidy hakijaksi oheisesta linkistä ja jätä CV:si ja hakemuksesi järjestelmäämme jo tänään tai viimeistään 4.9. Kerrothan mahdollisimman huolellisesti käytettävyydestäsi tehtävään ja mainitse hakemuksessasi myös, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Anni Helanen (043 825 7215 / anni.helanen@staffpoint.fi).

Kaupan ala muuttuu kiihtyvää tahtia ja Stockmann rakentaa määrätietoisesti uutta suuntaa monikanavaisena urbaanin tyylin ostospaikkana. Kestävä laatu, ainutlaatuinen valikoima, inspiroiva ostosympäristö ja maailmanluokan asiakaskokemus kaikissa kohtaamispaikoissamme ovat tärkeimpiä menestystekijöitämme.

Niiden takana on motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö, hyvä työpaikka ja mahdollistava kulttuuri. Tutustu stockalaisiin ja heidän työhönsä seuraamalla sosiaalisessa mediassa tunnisteita #stockmannstaff  ja #meidänstocka.

 

Lue tarkemmin tehtävistä ja jätä hakemuksesi jo tänään!

StaffPoint toimii Stockmannin rekrytointikumppanina.

Hae töihin Hulluille Päiville

Tule mukaan hulluttelemaan!

 

26128851615_d28fa64630_o