Staffpoint_1200x628

Haku kevään Hulluille Päiville on päättynyt

Nähdään taas syksyllä!

Hae töihin Hulluille Päiville

Kaikkea paitsi hetken hullutuksia!

Hullut Päivät on Stockmannin kahdesti vuodessa toistuva kampanja, jonka aikana iloinen karnevaalitunnelma valtaa niin tavaratalot kuin verkonkin!

Hullut Päivät tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen tilaisuuden hankkia laadukkaita, kestäviä ja ajankohtaisia tuotteita sekä laadukasta designia hullunhalpaan hintaan.

Olemme valinneet kampanjaan asiakkaitamme varten parhaat tuotteet, jotka kestävät aikaa ja tuovat iloa arkeen ja juhlaan.

1_1080x1080

StaffPoint 💛 Stockmann

Hae mukaan unohtumattomiin tuuliin Hullareille! Pääset kehittämään asiakaspalvelutaitojasi rautaisten ammattilaisten kanssa, ja työskentelemään huippubrändien parissa. Tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa!

StaffPoint on Stockmannin pitkäaikainen rekrytointikumppani. Rekrytoimme tänäkin vuonna kymmeniä osaajia kaupan toimialan tehtäviin tavarataloihin, sekä logistiikka-alan tehtäviin verkkokaupan puolelle.

Työsuhteesi muodostuu StaffPointille ja palkkasi määräytyy voimassaolevien työehtosopimusten mukaan. Perehdytämme sinut huolellisesti tehtävään ja pääset mukaan työskentelemään ainutlaatuisessa tapahtumassa. 

2_1080x1080

Oletko ollut aiemmin töissä Hulluilla Päivillä? 

Jos olet työskennellyt aiemmin Stockmannin tavarataloissa, voit rekisteröityä hakijaksi oheisesta linkistä ja jättää CV:si sekä hakemuksesi järjestelmäämme. Kerrothan mahdollisimman huolellisesti käytettävyydestäsi tehtävään. Lisätietoja tavaratalojen työtehtävistä ja hakuprosessista antaa Emilia Tylli (044 420 4352) / emilia.tylli@staffpoint.fi

Valmiit osaajat

Kaupan ala muuttuu kiihtyvää tahtia ja Stockmann rakentaa määrätietoisesti uutta suuntaa monikanavaisena urbaanin tyylin ostospaikkana. Kestävä laatu, ainutlaatuinen valikoima, inspiroiva ostosympäristö ja maailmanluokan asiakaskokemus kaikissa kohtaamispaikoissamme ovat tärkeimpiä menestystekijöitämme.

Niiden takana on motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö, hyvä työpaikka ja mahdollistava kulttuuri. Tutustu stockalaisiin ja heidän työhönsä seuraamalla sosiaalisessa mediassa tunnisteita #stockmannstaff  ja #meidänstocka.

 

Nähdään pian!

26128851615_d28fa64630_o