Iskeekö nuorille vastavalmistuneille kokeille ripakauhu?
Podissa kauhaa kääntävät Johannes Djupsjöbacka, ammattiliiton aktiivi Oulussa hotelli- ja ravintola-alalla ja StaffPointin kokki eri asiakkuuksissa yli 20 vuotta. Johannes toimii myös tuomarina alan kilpailuissa ja luennoi alan oppilaitoksissa. Johanneksen juttukaverina soppaa hämmentämässä StaffPointin asiakkuuspäällikkö Miia Kamunen.
Tiesitkö, että voit rakentaa koko urapolkusi tehden sitä, mitä rakastat ja samalla luot elämyksiä osana HoReCa-yhteisöä?
Kokki Johannes on tehnyt StaffPointilla yli 20 vuotisen kokin uran
Johannes Djupsjäbacka oli myös ensimmäinen vuokratyöntekijä, joka pokkasi ravintola-alan arvostetutussa PRO-gaalassa työstään palkinnon: ”Muut vuokratyöntekijät varmasti äänestivät myös minua. Vuokratyöläisten kesken on hyvä ME-henki"
Kokki Arung on ravintola-alan PRO-gaala finaalissa syyskuussa 2021 ehdolla voittajaksi!
Arung on työskennellyt StaffPointilla vuodesta 2012 alkaen Kokkolan sairaalan keittiössä monipuolisissa tehtävissä. Aluksi määräaikaisissa työsuhteissa, sittemmin vakituisessa työsuhteessa StaffPointin kautta. Arungin ura todistaa, miten vuokratyö tarjoaa mahdollisuuksia myös pitkäaikaisiin vakituisiin työsuhteisiin yhdessä asiakkuudessa.