184147274_4048116651947062_3700046155402075166_n-2

Työyhteisö

Meillä StaffPointilla monien mielestä ihan paras juttu on työkaverit ja koko työyhteisö!

Järjestämme vapaa-ajalla monia aktivitteetteja illanistujaisista patikointiin ja SUP-lautailuun.

Saat Aurinkorannikon StaffPointista muutakin kuin uuden työn, nimittäin kasallisen uusia kavereita, harrastuksia ja mahdollisuuksia nauttia Espanjan lämpimistä ulkoilmoista.

4

HR-tiimi apunasi

Mietityttääkö Espanjaan muutto tai Espanjassa työskentelyyn vaadittavat dokumentit? Ei haittaa, sillä asiantunteva HR-tiimimme auttaa sinua kaikissa  Espanjassa asumiseen ja työskentelyyn liittyvissä asioissa.
 
🧡Otamme sinut vastaan lämminhenkisesti, tulet osaksi isoa Staffi-perhettämme!🧡 
HR-TIIMIMME

Työntekijä-2

Uramahdollisuudet

Rakenna tulevaisuuttasi meillä! Meillä on mahdollista kehittyä ja kasvaa tehtävässä, edetä uralla ja saavuttaa urahaaveita.

Tarjoamme mahdollisuuden opiskella oppisopimukoulutuksen muodossa. Monet meillä ovatkin lähiesimies tutkinnos suorittamisen jälkeen saaneet valmentajan- sekä esimiehen töitä.

Kouluttautumalla ja osoittamalla osaamisesi, saat hyvät mahdollisuudet kasvaa meillä niihin työtehtäviin, joista haaveilet tulevaisuudessa. 

"Autamme sinua rakentamaan tulevaisuuttasi samalla kun sinä autat meitä rakentamaan työyhteisömme tulevaisuutta Espanjassa."

Meillä työskentely ei tarkoitakkaan sitä, että täytyisi tyytyä ja jumiutua yhteen tehtävään. Tehtäviä voi vaihdella ja omia urahaaveita toteuttaa.

URAMAHDOLLISUUDET!

Työnteko meillä

Etätyömahdollisuus

Meillä etätyöt ovat normi juttu. Suhtaudumme etätöiden tekemiseen positiivisin mielin. Uskomme, että etätyöt lisäävät työnytekijöidemme hyvinvointia, sillä annamme vapauden tehdä työtä melkein mistä vaan. Meillä tehdäänkin töitä pääasiassa etänä, mutta aina välillä tapaamme myös toimistollamme. Näin pääsemme tutustumaan myös toisiin ja kasvattamaan yhteishenkeä.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä etätöitä myös toisesta EU-maasta maksimissaan 3 kuukautta vuodessa. Näin ollen pääset hetkeksi vaikkapa Suomeen tapaamaan perhettä ja ystäviä työn ohessa. 

Työsopimukset

Jotta sinulla olisi turvallisempi mieli lähteä Espanjaan kohti tuntematonta, solmimme työntekijöidemme kanssa aina toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen, jossa koeaika on tehtävästä riippuen vain 1-2 kuukautta. Meillä on sinulle täällä työpaikka turvana.

Millaista meillä on työskennellä? 

Katso alta kuluttaja-asiakaspalvelutiimimme työntekijöiden mietteitä meillä työskentelystä!

Arkemme pyörii koronasta huolimatta normaalisti 

Koronavirustilanne maailmalla huolettaa meitä kaikkia, mutta samaan tapaan kuin Suomessa, arki pyörii täällä siitä huolimatta melko normaalisti. Tässä muutamia tietoiskuja sinulle koronaan liittyen: 

Mitä rajoituksia Espanjassa on koronaan liittyen?

Rajoitukset ovat vaihdelleen pitkin vuotta. Nyt tilanne on Espanjassa melko hyvä ja ainoat merkittävät rajoitukset ovat maskin käyttö julkisissa sisätiloissa sekä ravintoloiden ja baarien poikkeukselliset aukioloajat. Vapaa-ajanviettopaikat kuten kuntosalit, kaupat ja elokuvateatterit ovat avoinna. Myös rannalla olosta saa nauttia normaalisti iltamyöhään asti.

Mitä jos sairastun koronaan Espanjassa?

Meillä työntekijät kuuluvat Espanjan sosiaaliturvan piiriin eli saat samalla tavalla kuin Suomessa ilmaisia terveydenhoitopalveluita. Meillä on myös iso ja lämminhenkinen työyhteisö, joka auttaa sinua tarpeen tullen. 

Saako Espanjassa koronarokotteen?

Kyllä, jos et ole vielä Suomessa saanut rokotetta, niin yhtä lailla myös Espanjassa jaetaan sosiaaliturvan piiriin kuuluville koronarokotteet. Täällä rokotustahti on ollut jopa hieman ripeämpi kuin Suomessa ja suurin osa halukkaista ovat saaneetkin jo molemmat rokotteet. 

Voiko Espanjaan matkustaa koronatilanteesta huolimatta?

Kyllä voi, tänne Malagaan pääsee suoralla lennolla Helsingistä. Muistathan tarkistaa kohdemaan viranomaisilta (Spain Travel Health) tarkemmat vaatimukset. Yleisesti Espanjaan tullessa pitää täyttää terveystietolomake, jonka jälkeen saa matkustamiseen vaadittavan QR-koodin. Myös koronarokotetodistus tai negatiivinen koronatesti saatetaan vaatia. Seuraile myös lentoyhtiösi tiedottamista. 

 Kysy rohkeasti lisätietoa StaffPointin HR-tiimiltä osoitteesta rekryespanja@staffpoint.fi 

 

Katso tämänhetkiset avoimet työpaikkamme alla olevan linkin kautta ja hae mukaan Aurinkorannikon StaffPointin lämminhenkiseen työyhteisöön. 

KATSO AVOIMET TYÖPAIKAT!

Seuraatko meitä jo Instagramissa ja Facebookissa?

Näyttökuva 2021-9-10 kello 15.59.58
INSTAGRAM
FACEBOOK